Horecaonderneming

Welkom bij Horeca helpt de zorg Noord-Nederland. Je kunt als horecaondernemer in Groningen, Friesland of Drenthe jouw personeel tijdelijk uitlenen aan regionale zorgorganisaties om hen te ondersteunen tijdens de coronacrisis. Om tot een goede match tussen jouw personeel en een zorgaanbieder te komen, is het belangrijk dat je alle gegevens invult. Dat doe je eenvoudig door onderaan deze pagina het aanmeldformulier in te vullen.

Goed om te weten 

  • Het gaat om werkzaamheden ter ondersteuning van de zorg (bijvoorbeeld bezoek ontvangen of schoonmaakwerk) of om zorgpersoneel te ontzorgen (bijvoorbeeld koffie brengen).
  • Je leent een medewerker voor minimaal 12 uur per week uit aan de zorgorganisatie op basis van een detacheringsovereenkomst. We hebben hiervoor een model detacheringsovereenkomst en oplegger beschikbaar. Zodra de overheid de horeca weer openstelt, eindigt de detachering.
  • Als we een match zien tussen jouw personeel en een zorgorganisatie, dan laten we dat de zorgorganisatie weten. Die organisatie neemt vervolgens contact met jou op. Omdat het vraag en aanbod dagelijks schommelt, is het lastig te voorspellen of en op welke termijn er een beroep op jouw personeel wordt gedaan.   

Instructie aanmeldformulier horecaondernemers

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen. Vul de gevraagde gegevens zo compleet en duidelijk mogelijk in. Vergeet niet om onderaan op Verstuur te klikken.