Horecamedewerker

Meld je aan via de portal

Welkom bij Horeca helpt de zorg Noord-Nederland. We zijn erg blij dat jij als horecamedewerker tijdens de coronacrisis iets wilt betekenen voor de zorgsector in Noord-Nederland. Onderaan deze pagina ga je met een druk op de knop naar de portal waar je een profiel kunt aanmaken en je gegevens invullen. Zo weten we dat we een beroep op je kunnen doen.

Goed om te weten

  • Je kunt je hier alleen aanmelden voor Horeca helpt de zorg als je in Groningen, Friesland of Drenthe woont.
  • Als je aan de slag gaat in de zorg, kan dat invloed hebben op je persoonlijke financiële situatie. Dit kan bijvoorbeeld gevolgen hebben voor toeslagen die je ontvangt. Je kunt de organisatie waarvoor je gaat werken om advies vragen.  
  • We proberen zoveel mogelijk mensen en zorgorganisaties aan elkaar te koppelen. Zodra er een match is tussen jouw profiel en de gevraagde profielen, dan brengen wij je in contact met een zorgorganisatie. Je maakt vervolgens zelf afspraken met de zorgorganisatie. Mochten we aanvullende gegevens nodig hebben, dan mailen of bellen wij. Of er daadwerkelijk een beroep op je gedaan wordt, is lastig te voorspellen.  

Instructie invullen profiel 

Klik op onderstaande knop. Je komt dan terecht op de portal. Je kunt je daar registreren door op de knop ‘Registreer’ te klikken. Vervolgens vul je in een aantal stappen je profiel in.  Sommige gegevens moet je verplicht invullen, die zijn met een rode * aangegeven.

LET OP: Het is belangrijk dat je tijdens het invullen van je profiel aangeeft dat je horecamedewerker bent.

Dat doe je in stap 3 ‘Opleiding en Werkervaring’ bij de vraag ‘Welke beroepen kun en wil je uitvoeren?’. Klik op ‘Klik om uit te klappen’ om alle opties te zien (foto 1). Scroll naar beneden en kies uit de lijst de optie ‘Niet medisch – Horecamedewerker’ (foto 2).

Meld je aan via de portal